М-Тел става генерален спонсор на Българска федерация ски

PRESS.dir.bg І 2009-10-19

Началото на сътрудничеството беше поставено днес с официално подписване на договора за спонсорство от Андреас Майерхофер и председателя на Българската ски федерация Цеко Минев. Телекомът ще подпомага Българската ски федерация, Българския ски пул и националните представителни отбори.

Като водеща българска компания сме горди да подкрепим един от най-атрактивните и вълнуващи зимни спортове, каза след подписването на документа Андреас Майерхофер. Очакваме с нетърпение успехите на българските скиори и се надяваме, че страната ни редовно ще бъде домакин на световни ски състезания, добави той.

Изключително съм радостен, че голяма компания като М-Тел става генерален спонсор на Българска федерация ски, отбеляза от своя страна председателят на федерацията Цеко Минев. Убеден съм, че сътрудничеството ни ще е много ползотворно и ще повиши интереса както към услугите, предлагани от М-Тел, така и към популяризирането на ските в България, каза още той.

М-Тел е един от най-големите спонсори на спорта в България. Телекомът организира престижния шахматен турнир M-Tel Masters, волейболната надпревара M-Tel Beach Masters. Компанията спонсорира световния шампион и водач в световната ранглиста Веселин Топалов, деветкратния носител на световната купа по плувен маратон Петър Стойчев, футболен клуб „Левски”, Българската тенис федерация и други.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=254781&df=45&dflid=3

Leave a Reply