M3 College и БДВО ще си партнират в създаването на най-добрите PR експерти в страната

2 юни 2014 г., София. М3 Communications College – първият напълно лицензиран колеж по маркетинг, PR и бизнес комуникации в страната и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО),  подписаха в петък официално споразумение за сътрудничество.

Целта на договора е да се популяризират добрите PR практики на компанията и на браншовата организация, за да се изгради по-квалифицирано и обединено пиар общество. Силен акцент е поставен върху качественото PR образование в България.

Сътрудничеството дава възможност на повече комуникационни експерти да се включат в обученията на M3 Communications College. Двете организации вярват, че благодарение на изцяло практическата насоченост на колежа за кратко време ще се повиши драстично компетентността на значителна част от пиар специалистите в страната.

Като част от споразумението, членовете на БДВО ще могат да се ползват от преференциални условия от курсовете на M3 College в рамките на 20% отстъпка. Двете организации ще си сътрудничат в подготовката на специален брой на бюлетина „PR Практики”, посветен на PR образованието в страната. Договорът подписаха пиар експертът и управител на M3 Communications Group, Inc. г-н Максим Бехар и Мануела Дюлгерова, заместник-председател на БДВО.

За M3 Communications College (www.m3college.com)

M3 Communications College вече 9 години е лидер в PR образованието в България и е първият изцяло лицензиран център за професионално обучение в областите PR, маркетинг и бизнес комуникации в страната. Колежът е част от M3 Communications Group, Inc., водеща PR агенция в България с многобройни отличия, асоцииран член на Hill + Knowlton Strategies.

За БДВО (www.bdvo.org)

Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) е първата национална организация в сферата на PR, обединяваща практици, преподаватели и студенти по PR в България. Дружеството е учредено през 1996 г. с цел  да бъде пресечна точка на интересите на всички настоящи и бъдещи експерти в областта на комуникациите.

Автор:
M3 College  

Leave a Reply