M3 College и БДВО ще си партнират в създаването на най-добрите PR експерти в страната

www.cross.bg   I 02.06.2014 

 

 

М3 Communications College – първият напълно лицензиран колеж по маркетинг, PR и бизнес комуникации в страната и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), подписаха в петък официално споразумение за сътрудничество.

Целта на договора е да се популяризират добрите PR практики на компанията и на браншовата организация, за да се изгради по-квалифицирано и обединено пиар общество.

 

Силен акцент е поставен върху качественото PR образование в България. Сътрудничеството дава възможност на повече комуникационни експерти да се включат в обученията на M3 Communications College. Двете организации вярват, че благодарение на изцяло практическата насоченост на колежа за кратко време ще се повиши драстично компетентността на значителна част от пиар специалистите в страната.

Като част от споразумението, членовете на БДВО ще могат да се ползват от преференциални условия от курсовете на M3 College в рамките на 20% отстъпка.

 

Двете организации ще си сътрудничат в подготовката на специален брой на бюлетина „PR Практики", посветен на ПР образованието в страната.

Договорът подписаха пиар експертът и управител на M3 Communications Group, Inc. г-н Максим Бехар и Мануела Дюлгерова, заместник-председател на БДВО. 

Оригинална публикация

 

Leave a Reply