M3 Communications най-добра ПР агенция в Източна Европа

www.money.bg | 19.05.2011

 

На бляскава церемония в президентския дворец „Храдчани" в Прага късно снощи М3 Communications Group, Inc. получи от The Holmes Report отличието си за най-добра PR агенция в Източна Европа за 2011 г.
Компанията бе номинирана след независимо проучване на авторитетни експерти сред хиляди компании в целия регион.
Наградата бе връчена на Максим Бехар лично от основателя на проучването и легенда в оценките си за PR бизнеса по света Пол Холмс.
„Отличието е признание за нас, за българския PR бизнес, за цяла България. Щастлив съм и много съм горд, че за първи път българска компания е отличена от The Holmes Report – една от най-големите и най-влиятелните независими изследователски организации в света", каза управителят на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар. Той благодари на екипа и на клиентите на компанията за тяхната заслуга.
M3 Communications Group, Inc. беше номинирана и за SABRE Awards 2011 с проектите „За жените в науката" за L’Oreal и „Пресичай на сигурно" за Пощенска банка.
The Holmes Report е най-авторитетният анализатор и оценител на консултантския пазар в света. Създадена през 2000 година от Пол Холмс, международно признат експерт с над 20-годишен опит в проучване на бизнеса, The Holmes Report е институцията, чиято оценка е най-високото признание, която една компания може да получи в тази област. EMEA SABRE Awards са част от The Holmes Group и са признание за най-добрите PR компании в Централна и Източна Европа.
M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване. За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.

Leave a Reply