M3 Communications стана представител на Stevie Awards за България

PRinBulgaria.com I 28.04.2011

M3 Communications Group, Inc. стана официален представител за България на престижните бизнес награди Stevie Awards, известни като „Оскарите на бизнеса“.

Stevie Awards са част от единствената глобална бизнес програма, която отличава най-добрите компании и бизнес практики в света.

M3 Communications Group, Inc. е водеща българска PR компания, която бе отличена за най-добра агенция на професионалните награди – BAPRA Bright Awards’11.

Майк Галахър основава Stevie Awards през 2002 г. Тогава се раздават първите American Business Awards. През 2003 г. стартират и International Business Awards, а през 2004 г. се учредяват отличията за жените в бизнеса.

Разнообразието от категории позволява да се включат компании с разнообразни дейности, което прави наградите атрактивни за различните видове бизнес.

Журито, в състав от 50 международни експерти, отличава най-добрите компании в над 40 категории в секторите: PR, HR, Уеб и социални медии, Информационни технологии, Мениджмънт, Реклама, Маркетинг.

„Щастлив съм, че M3 Communications поема представителството на Stevie Awards за България. Това е изключителна възможност за българския бизнес да докаже нивото си. Разнообразието от категории прави наградите атрактивни за компании с различен предмет на дейност“, коментира Максим Бехар. „Вярвам, че ще успеем да покажем на света, че българският бизнес се развива добре, и съм сигурен, че ще получи добра международна оценка“, допълни Бехар.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.
От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton, която съществува от 1927 г. и има 75 офиса в 42 страни.
За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.
M3 Communications Group, Inc. бе обявена от The Holmes Report за най-добрата в Източна Европа за 2011 г. Признанието е в резултат на независимо проучване от страна на стотици експерти на компаниите в региона.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply