Маги Халваджиян гушна елита

в. Преса | Надежда ПЕТРОВА | 05.02.2013

Продуцентът и Наско Янкулов менажират българския Холивуд в "Топ артистс"

Искате Мария Игнатова да е водеща на фирменото ви парти? Или пък Мария Илиева да попее по случай рождения ви ден? Или на голям концерт, организиран от вас? Всичко това може да бъде уговорено по възможно най-бързия и спестяващ формалностите начин благодарение на новата агенция за артистичен мениджмънт "Топ артистс". Основателите й Магърдич Халваджиян и Атанас Янкулов обявиха създаването на новата си рожба на една полусемейна среща в уютното пространство на столичното Студио 5.
"Умните хора в период на криза се събират", обясни мотивите за създаването на агенцията водещият на събитието Мартин Захариев. Тя ще защитава правата на всички артисти, професионално ще обслужва всички техни изяви на партита, концерти, пресконференции, частни или корпоративни събития. А феодалното разпореждане с лицата на родните ни знаменитости, както и заробващите договори, които обичайно телевизиите им предлагат, планирано ще се закотви в миналото. "Пожелавам ви добър счетоводител и юридическа кантора, защото ви очакват интересни преживявания", пошегува се Мартин.
Десетки чифтове обнадеждени очи следяха внимателно всеки жест и попиваха всяка от думите, изречени от основателите на агенцията. Маги обяви създаването й за авантюра, но пък "Господ е на страната на смелите".
Наско Янкулов, като основател на музикалната компания "Старс рекърдс", не пропусна да сподели, че в момента цялата българска музика, която звучи в родния ефир, включително и продукцията на "Пайнер", е едва един процент. И това е време да се промени.
Много от артистите, с които агенцията ще работи, уважиха с присъствието си официалния й старт. Сред тях логично се нареждат почти всички имена от "Глобъл филмс" като Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Сапунджиева и др. Сред представителите на музикалния бизнес пък се отличиха Митко Кърнев от Д2, Дани Милев, Криста, Джейсън Брад Люис. Мария Илиева, която също ще се менажира от тях, обаче не можа да присъства лично. Всъщност всички изпълнители, които ще се предлагат единствено от "Топ артистс" са обявени на официалния сайт на агенцията. Сред гостите се открои и Митко Щерев – с неизменната си усмивка и шапчица, издържана в така модерното напоследък морско райе.

Стр. 26 

Leave a Reply