Майсторски клас по маркетинг 2010

PRinBulgaria.com I 2010-01-11

Майсторски клас по маркетинг 2010Новата година започва с ново предложение от М3 Communications College. След успеха на миналогодишния Майсторски клас по маркетинг, нашият екип се погрижи да организира още един клас за вас. Макар и да не осъзнаваме, маркетинговите стратегии са навсякъде около нас, те диктуват всеки наш избор. Защо и как се случва това, какви са особеностите на потребителското поведение, що е то brand management, как се съставя успешен маркетингов план ще разберете по време на шестдневния ни майсторски клас, който стартира в края на януари. Курсистите ще се учат от най-добрите, от специалистите в областта – нашите топпреподаватели. А те са:

Антоанета Гетова, изследовател в изследователска агенция „Витоша рисърч“

Владимир Йоцов, маркетингов мениджър в агенция SKA VISION с 12-годишен опит в рекламна агенция KRES

Проф. Христо Кафтанджиев, професор по реклама във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ „Св. Кл. Охридски“, член на журито на Нюйоркския рекламен фестивал (The New York Festivals)

Деница Сачева, изпълнителен директор в Intel Day Solution, носител на престижния приз на световната PR общност за националната кампания за превенция на болестта птичи грип през 2007

Стефания Темелкова, докторант в НБУ по темата „България на международния туристически пазар в условията на европейска интеграция“

Николай Михайлов, бъдещ докторант от американски университет; психолог, който мисли в перспектива, както и рекламист, който практикува психология.

Всеки ден нашите курсисти ще опознават същността на маркетинговата материя в компанията на различен преподавател. Накрая, след успешно полагане на изпит, ще раздадем удостоверения за професионална специализация от МОМН, а качеството на курса и високото ниво на подготовка са предварително гарантирани от нашия екип! Хорариумът на организираните от М3 College уоркшопове e 14 часа, а цената за тях е 380 лв.

За нас ще бъде удоволствие точно Вие да сте следващият ни курсист!

Заповядайте!

Оригинална публикация

Leave a Reply