Максим Бехар на световна PR среща: Етиката и честността ще гарантират бизнеса

M3 Communications Group, Inc. I 7.10.2011

2 октомври 2011 г., Синтра, Португалия. Модерният мениджмънт в PR бизнеса днес зависи от два важни момента – от прагматизма и от светкавичното вземане на решения, подчерта в изказването си на Световната PR среща в португалския град Синтра Максим Бехар. Срещата на високо равнище ICCO Summit се организира от Международната организация на консултантите по комуникации (ICCO) и се провежда веднъж на 5 години.

Максим Бехар бе единственият представител от Източна Европа сред изказващите се, преди година той бе избран за ковчежник и член на Изпълнителния комитет на ICCO. На форума присъстваха повече от 280 световни експерти по PR от над 35 страни, сред тях бяха Пол Холмс, лорд Чадлингтън, Лу Капоци, президентът на ICCO Ричард Хаутън и много други.

„Много неща се промениха в модерния свят през последните години, и особено в PR бизнеса, но въпреки всички промени етиката и честността остават основни за този бизнес и само те могат да гарантират развитието му“, каза Бехар. Според него, ако сега клиент или PR компания се забавят дори с няколко минути при вземането на решение, това може да бъде пагубно за бизнеса. „В PR бизнеса ще успяват знаещите лидери, тези, които не се страхуват да вземат решения, да бъдат 24 часа онлайни да влизат в честни битки за достойнството на техните клиенти“, смята Максим Бехар.

Неговото появяване на сцената бе най-голямото признание за успеха на българския PR бизнес на световна среща през последните няколко години. Бехар бе председател на Българската асоциация на PR агенциите само допреди няколко месеца, той е бивш президент, а сега вицепрезидент на Българския форум на бизнес лидерите, член е на Борда на Атлантическия клуб и на „Джуниър Ачийвмънт“ в България.

За повече информация: M3 Communications Group, Inc. 02/818 70 10 

Leave a Reply