Максим Бехар с лекция на световен PR форум в Давос

www.cross-bg.net | 2010-02-04
 
София /КРОСС/ Максим Бехар ще говори за новите комуникации, модерния пъблик рилейшънс и социалните мрежи на първия форум, посветен на публичните комуникации, в Давос, Швейцария.
Форумът Communications on Top се открива на 8 февруари и се провежда веднага след края на Световния икономически форум, поради което много от присъстващите ще вземат участие в това уникално PR събитие. Според организаторите той ще бъде ежегодно събитие, на което ще бъдат представяни най-добрите постижения в световната PR индустрия.
Темата „Новите медии, нов стил, нови комуникации" на Максим Бехар, който е единственият представител от Източна Европа на форума, е включена в програмата на последната пленарна сесия и е посветена на новите социални медии и тяхното влияние върху публичните комуникации. На форума ще има три пленарни сесии и десет кръгли маси с участието на едни от най-добрите PR експерти от целия свят.
„Високо оценявам поканата на организаторите на форума в Давос. Това без съмнение е голямо признание за много бързото и динамично развитие на PR бизнеса в страната. Известно е, че темата за социалните мрежи и влиянието им върху PR бизнеса ми е любима и затова с удоволствие ще презентирам своята позиция, но и ще участвам активно в дискусиите с моите колеги", каза Максим Бехар. Той ще бъде модератор и на целия първи ден от форума.
Максим Бехар управлява водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., част от веригата на световната корпорация Hill&Knowlton, и е председател на Българската асоциация на PR агенциите.
Сред лекторите на форума в Давос са безспорно най-добрият анализатор на PR пазарите в света Пол Холмс, главният медиен съветник в Съвета на Европа г-жа Кристина Галах, водещият маркетинг експерт Гарет Джонсън, признат за най-добър в 13 държави от пет континента, и много други. 
 

Leave a Reply