Максим Бехар спечели престижна награда в маркетинга

vesti.bg | 17.08.2012

Максим Бехар е носител на отличие за "Изпълнителен директор на годината" в категория "Маркетинг и PR" на Stevie Awards 2012. Той получава тази награда в състезание с повече от 180 директори на големи компании от целия свят. 

От началото на тази година, освен водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., Бехар управлява и чешкия офис на световната корпорация Hill+Knowlton Strategies.
Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.
"Тази награда доказва, че бизнесът в България се управлява и развива на световно ниво. Спечелването й за втора поредна година означава, че PR бизнесът много бързо се адаптира към динамично променящите се бизнес условия. През 2012 г. M3 Communications Group, Inc. остава лидер в това отношение, но сега това е и признание за цялата група Hill+Knowlton Strategies", коментира Максим Бехар.
Максим Бехар получава наградата за CEO на годината за втори пореден път. Първата той получи лично миналата година на бляскава галавечеря в Абу Даби, където и управляваната от него PR компания бе удостоена за "PR агенция на годината за Европа".
"Изпълнителен директор на годината" е признание за лидери, които имат значителен принос за техните организации и които са пример за все по-стратегическа роля в развитието на PR и съвременния бизнес. 
Наградите Stevie Awards са разделени в четири програми: "Американски бизнес награди", "Международни бизнес награди", "Stevie Awards за жени в бизнеса" и "Stevie Awards за обслужване на клиенти и продажби". Отличавайки организации от всички видове и размери и  хората, които стоят зад тях, наградите Stevies признават изключителните постижения на работното място в световен мащаб.

Leave a Reply