Максим Бехар в Давос: Социалните медии направиха света по-добър

M3 Communications Group I 9.02.2012

9 февруари 2012 г., Давос. „Светът е прозрачен, не може да има граници и ограничения върху прозрачността, защото тя води само до високи етични стандарти“, каза днес PR експертът Максим Бехар по време на откриването на Световния PR форум в Давос. Той участва в дебата „Правото на личен живот срещу публичността в ерата на прозрачност“ заедно с Алън Майер, партньор в най-голямата американска компания за комуникации в шоу бизнеса 42West, а модератор на дебата бе Даниел Хьолтген, директор по комуникациите в Съвета на Европа.

„Никой вече не може да ограничи прозрачността, защото тя се развива постоянно чрез социалните медии – те правят света неизмеримо по-добър, по-честен, по-морален и дават на милиони хора най-важното, от което имаме нужда сега – познание“, каза Бехар.

Това е неговото трето участие за трета поредна година на престижния форум в Давос. Преди две години той презентира позицията си към социалните медии, преди година бе модератор на встъпителния дебат между безспорните световни капацитети Пол Холмс и Маршал Спондър, тази година самият той бе участник в дебат.

Максим Бехар управлява водещата в България PR компания M3 Communications Group, Inc., част от веригата на световната корпорация Hill+Knowlton Strategies, a от януари 2012 е директор и на офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага.

Форумът Communication on Top има за цел да събере на едно място специалисти и иноватори в областта на комуникациите и да предостави платформа за обмяна на идеи и обсъждане на практики, тенденции и стратегии. Тази година във форума участват повече от 30 души от 20 страни. Предвидени са седем панелни дискусии, представяне на проучвания (case studies) и три дебата, които провокират обмяната на идеи по отношение на публичността в ерата на социалните медии и бъдещето на комуникациите.

Форумът, който се провежда за трета поредна година, стартира на 8 февруари. Освен темата за публичността срещу правото на личен живот програмата включва и теми като „Нови предизвикателства пред PR агенциите – глобално срещу локално", „Комуникации във виртуална икономика" и „Виртуална комуникация или комуникация лице в лице в маркетинга и PR".

Освен участник в дебата Public vs. Private, Максим Бехар ще модерира и заключителната церемония по връчването на наградите C4F (Communication for Future). Наградите се връчват за втори път тази година с тях се отличават личности, които положително са повлияли за развитието на комуникациите и са допринесли за налагането на нови тенденции в тази сфера.

Повече информация на: http://www.forumdavos.com/

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.,
тел. 02/818 70 10 

Leave a Reply