Мария Илиева пее за “Ютилисима”

в. Новинар | Новинар | 10.03.2011

 

Дамската телевизия "Ютилисима" официално направи своя старт със свежо парти в The Mall. От 8 март каналът, който е 100% ориентиран към добрите домакини, вече е в мрежата на кабелните оператори. Най-добрите рецепти за гурме специалитети, "направи си сам" съвети за дома, как да се гримираме и още десетки други женски тайни вече ще са достъпни и за бг красавиците.
"Ютилисима" (Utilisima ) e сред най-предпочитаните канали за забавление сред 21 милиона абонати в общо 34 държави от Латинска и Северна Америка, Австралия и Европа.
"Ние сме убедени, че ще имаме сериозна конкуренция като брой канали, но не и като съдържание и стойност на продукта", споделя управляващият директор на Фокс Интернешънъл ченълс за България и Балканите Красимир Николов.
"Такова нещо няма у нас!", категоричен е изпълнителният продуцент на "Глобал филмс" Николай Йорданов-Гилъна. Продуцентската къща засне специално за българския канал на "Ютилисима" две предавания "Красива, но как…" и "Колко лесно". Третото 30-минутно шоу, което е изцяло родна продукция и ще се завърти по женския канал, е "Мъже в кухнята"
Музиката за трите български предавания написа Краси Тодоров от D2, а песента на "Ютилисима", част от опаковката на канала, изпя на български Мария Илиева.

Стр. 20

Оригинална публикация

Leave a Reply