Marks & Spencer избра V+O Communication за своя PR агенция в България

www.regal.bg | 06.11.2013

Marks & Spencer (M&S) се довери на V+O Communication България за изготвянето и реализирането на цялостна комуникационна програма за M&S на българския пазар. V+O бе избрана след конкурс в конкуренция с още три PR агенции.
Задълженията на V+O Communication България включват разработването и реализирането на комуникационна стратегия, връзки с медиите и прес офис услуги. През май 2013 г. Marks & Spencer проведе конкурс за PR агенция в Гърция, който бе спечелен от местното подразделение на V+O Communication.
Комуникационната стратегия на Marks & Spencer в България цели надграждането на образа на M&S като модна и стилна марка на родния пазар, съобщиха от агенция V+O Communication.
Партньорството между V+O Communication България и Marks & Spencer започна на проектен принцип през май тази година, когато агенцията бе поканена да организира отварянето на четвъртия магазин на водещата британската търговска марка в Paradise Center. Експертното консултиране от страна на агенцията и успешното партньорство по време на откриването бяха повод M&S да покани V+O България на конкурс за PR агенция по-рано през годината.

Оригинална публикация

Leave a Reply