MasterCard е новият основен спонсор и официален доставчик на платежни услуги на състезанията Ханенкам в Кицбюел

United Partners I 29.12.2015

MasterCard обяви, че е новият основен спонсор и официален доставчик на платежни услуги на състезанията Ханенкам в Кицбюел. Състезанията Ханенкам са известни като гвоздеят в годишния календар на международните зимни спортове и се провеждат между 19-ти и 24-ти януари 2016 г.

Зрелищните състезания на легендарните писти Щрайф и Ганслернханг примамват почти сто хиляди зрители и над 300 млн. ТВ контакти* всяка година в Европа. За европейците, ските безспорно са най-популярният зимен спорт, а Кицбюел е известен като един от най-добрите ски курорти в Европа.

„Връзката с големи спортни събития е важен начин MasterCard да предложи на потребителите и феновете от цял свят Безценни преживявания, които са тясно свързани с техните собствени страсти. Щастливи сме, че можем да спомогнем това събитие да е незабравимо и да предложим лесен и опростен достъп до най-легендарния спортен град в Австрийските Алпи“, каза Кристина Сака, ръководител на отдел Маркетинг за Централна и Източна Европа в MasterCard.

Следователно, присъствието на MasterCard ще постави ясен акцент върху феновете и ски ентусиастите: Феновете, които плащат безкасово на място ще имат възможността да бъдат избирани, да гледат състезанието от ложата на MasterCard, намираща се в непосредствена близост до финалния скок на пистата Щрайф. В допълнение, те ще изпитат множество безценни изненади и специални предимства на място, включително бърз MasterCard привилегирован достъп до най-зрелищното от всички ски състезания.

„Горди сме, че в лицето на MasterCard спечелихме световна топ марка като нов партньор на състезанията Ханенкам. Това ясно показва на какво високо равнище е събитието“, каза Филип Радел, главен изпълнителен директор на Вайратер-Венцел и Партньор, маркетинг-партньорът на Ски клуба на Кицбюел (KSC).

Безкасови плащания – нова услуга в Кицбюел

Като официален доставчик на платежни услуги на място, MasterCard ще предложи много възможности за удобно безкасово и дори безконтактно разплащане. От закупуването на билетите на всички входни точки и онлайн, до избрани щандове в зоната на финиша, та чак до щандовете с храни и напитки в центъра на Кицбюел, посетителите ще имат възможност да плащат безкасово със своите карти MasterCard или Maestro: уникална услуга в рамките на събитията със зимните спортове, където от значение е не само скоростта на състезанията, но също така и чакането по опашките.

„Благодарение на MasterCard, феновете за първи път ще имат възможност да плащат безкасово на всички ключови точки на събитието. Още веднъж, състезанията Ханенкам задават нови високи стандарти в качеството на услугата“, коментира д-р Михаел Хубер, председател на Ски клуба на Кицбюел (KSC).

MasterCard е спонсор и партньор на международни топ спортни събития като Шампионската лига на УЕФА и Ролан Гарос в Париж, а сега също ще присъства и в зимните спортове.

Leave a Reply