Матраци за игри

3CON | 16.05.2016

Осмият поред Фамилатлон се проведе на 15 май 2016 г., неделя, от 14 до 19 ч. на Голямата поляна в Южния парк в София. Този празник е най-забавният начин, по който майките, бащите, децата и техните роднини отбелязват Международния ден на семейството. Той дава възможност всички заедно да играят и да се забавляват, да изберат и изпробват нов спорт, хоби или просто приятен начин за прекарване на свободното време, представени от десетки клубове и организации.

Една от най-атрактивните игри тази година беше на поляната на ВИТ – Борсата за матраци. Като препятствия разпръснати бяха подредени различни по големина матраци. Възглавници или тунели от други матраци, между които матраци навити на руло като колчета, а около тях се извиваше пътеката на играта. Целта на всеки, който се включваше беше да премине бързо до другия край на поляната, да скача и да се бори с всички матраци по пътя си, а това е предизвикателство, за което всяко дете и не само дете мечтае. Много смях и надпревара в слънчевия неделен ден озари Южния парк и всички поляни на Фамилатлон .

Участието в празника на семейството организиран от Фондация Родители е сред активностите, с които екипът на ВИТ – Борсата за матраци иска да покаже, че матраците присъстват във всяка част от ежедневието ни – не само през нощта. С повече въображение матракът може да бъде използван, както за игра, така и за декорация или за други интересни цели. Компанията, която развива и франчайзинг модел е единствената, в чиито обекти се предлагат всички видове и марки матраци, които са на българския пазар. Само там може да бъде заменен матрак на една марка, с матрак на друга. Продажба, почистване, доставка, изкупуване, замяна и поддръжка са услугите, които всеки обект на марката предлага. Консултантите са обучени професионалисти, които могат да предложат индивидуална консултация в търсенето на правилния матрак.

Leave a Reply