Max Communications стана стратегически партньор на световния PR лидер в здравеопазването Chandler Chicco Companies

Facebook страница на Max Communications I 11.10.2012

София, 11 Октомври 2012 г. Max Communications, една от водещите PR агенции в областта на здравеопазването в България, официално се присъедини към глобалната мрежа Chandler Chicco Companies (CCC). Партньорството предвижда директен достъп на специалистите и клиентите на Max Communications до богатия опит на повече от 600 експерти по здравни комуникации в световен мащаб.

Chandler Chicco Companies (CCC), част на inVentiv Health, Inc, е световен PR лидер, чиито експерти предоставят професионални съвети по отношение на стратегическите комуникации в здравеопазването. С възможностите на едни от най-добрите специалисти на глобално ниво, CCC обхваща услуги като връзки с обществеността, дигитални и социални медии, медицинско образование, връзки с институции и инвеститори, корпоративна идентичност, проучвания, брандинг и дизайн.

Наскоро обявена за най-добра агенция в областта на здравеопазването от The Holmes Report, ССС е отличена за способността си бързо да идентифирцира предизвикателствата на своите клиенти и да предлага най-добрите комуникационни решения за съответния пазар.

Max Communications е основана през 2003 година. Агенцията се отличава с дългогодишния си опит в областта на здравеопазването и фармацията, както и в сферите на земеделието, инфраструктурата, енергетиката, европейската интеграция и др.

„Партньорството ни със световния лидер в сферата на здравния PR е много висока оценка за нашата работа. Вярвам, че това партньорство ще отвори много нови врати и ще ни даде възможност да разширим портфолиото си. Стремежът ни е да предоставяме максимално високо качество на услугите за нашите клиенти”, каза мениджърът на Max Communications Камелия Димитрова.

През годините екипът на Max Communications осъществи десетки комуникационни проекти с реален ефект върху качеството на живот на хората и за някои от тях получи PR отличия.

Информация за Max Communications

Max Communications е пълноправен член на Българската асоциация на PR агенциите в България. През годините PR агенцията се превърна в гарант за достоверност на информацията. Екипът й винаги е доказвал своята отговорност към медиите и обществото, оценявайки истината. Затова поведението на Max Communications към клиентите, медиите и публиките винаги е било коректно и обективно.

PR агенцията има богато портфолио от клиенти, сред които GlaxoSmithKline, Merck, Roche, Amgen, Sanofi Pasteur, Abbott, MSD, Асоциация на научноизследователските фармацевтични производители в България, Българско сдружение по иновативна медицина, Парламентарна комисия по здравеопазване, Български червен кръст, Министерство на околната среда и водите, Летище София, Българска асоциация на собствениците на земеделски земи, Българска агенция за инвестиции, Министерство на транспорта, Министерство на финансите, АЕЦ Козлодуй и др.

За повече информация, посетете www.maxcom-bg.eu.

Информация за Chandler Chicco Companies

Chandler Chicco Companies (CCC) е световна комуникационна група в областта на здравеопазването, която предлага нови перспективи и творческо ноу-хау на своите клиенти. С възможностите на едни от най-добрите специалисти на глобално ниво, CCC обхваща услуги като връзки с обществеността, дигитални и социални медии, медицинско образование, връзки с институции и инвеститори, корпоративна идентичност, проучвания, брандинг и дизайн. Компаниите, под шапката на Chandler Chicco, са: Allidura Consumer, Brandtectonics, Biosector 2, Chamberlain Healthcare Public Relations, Chandler Chicco Agency, Chandler Chicco Digital, Chandler Chicco Productions, Determinus, Haas & Health Partner Public Relations, Ingenda Communications, Litmus Medical Marketing & Education, ‘nition Design, SanCom Creative Communication Solutions (CCS), and SharedVoice PR.

CCC е част на inVentiv Health, Inc, обединяваща компании, базирани в Ню Йорк, Лос Анджелис, Вашингтон, Лондон, Париж, Шанхай и Елтвил (Франкфурт), както и глобална мрежа, покриваща 70 пазара.

За повече информация, посетете www.chandlerchiccocompanies.com.

Информация за inVentiv Health

inVentiv Health, Inc. е световен лидер в предоставянето на най-висок клас клинични, търговски и консултантски услуги на компании, които се стремят да подобрят работата си. Списъкът на клиентите на inVentiv включва повече от 550 компании в областта на фармацията, биотехнологиите и естествените науки. С 13,000 служители в 40 страни, inVentiv бързо превръща обещаващите идеи в търговска реалност. inVentiv Health е собственост на inVentiv Group Holdings, Inc – организация, спонсорирана от филиали на Thomas H. Lee Partners, LP, Liberty Lane Partners и членовете на мениджърския екип на inVentiv Health.

За повече информация, посетете www.inventivhealth.com.

Източник: https://m.facebook.com/note.php?note_id=495655213787487&refid=17&_ft_=fbid.354793161281368 

Leave a Reply