Мечтани дестинации на изключително ниски цени от KLM

www.5w-pr.com I 24.09.2014г. 

Благодарение на KLM далечните дестинации и култури са изключително близо до вас този месец. Само между 24 и 29 септември, само в рамките на тези 6 дни, KLM ви предлага промоция, за която само сте мечтали – изключителни дестинации на изключително ниски цени!

За втора поредна година KLM обявява промоционалната кампания ‘само 6 дни’, поради огромния интерес към миналогодишните дестинации. Тази година в списъка са включени над 20 невероятни дестинации, които вече могат да бъдат резервирани от онези, които до сега само мечтаеха за пътуване до тези места.

Изборът е безкраен – завладяващи градове и екзотични кътчета, които разкриват тайните си, благодарение на KLM. Открийте Града на ангелите – Лос Анжелис от 559€. Или може би мечтаете за вълнуващо сафари – Йоханесбург е по-близък от всякога от 559€. Пламенният Рио де Жанейро привлича със своите безкрайни плажове и перлата в короната – Ипанема само от 789€. Космополитният Ню Йорк ви очаква с чаша Манхатън на върха на някой от безбройните небостъргачи от 469€. Потопете се в мистиката на легендарния Тадж Махал и Делхи от 489€. Още много дестинации ви очакват на сайта на KLM, а закупените билети могат да бъдат ползвани в периода до 31 март 2015 година.

Ако искате да се възползвате от това нестандартно предложение и да резервирате своето място за мечтаното пътешествие, бъдете готови, защото това е възможност, която се появява веднъж в живота!

За повече информация посетете сайта на KLM – http://www.klm.com/home/bg/en

 

Leave a Reply