Media Planning Group – MPG става една от водещите медиа агенции в България

PRKernel.com I 2010-02-26

В резултат на сливане на бизнеса си с този на TV Services, Media Planning Group (MPG) Bulgaria става една от водещите агенции в сферата на медийните услуги и медийното купуване у нас. Двете компании взеха решение да се възползват от възможностите и предизвикателствата, обусловени от настоящата икономическа ситуация и да обединят сили в полза на още по-ефективното обслужване на клиентите си.
Управлението на Media Planning Group Bulgaria се поема от Стефан Дюлае и Йордан Йорданов. Съвместният опит и знания на двата екипа ще дадат възможност за допълнителна оптимизация на дейностите и повишаване на обема и конкурентноспособността на компанията.
Media Planning Group Bulgaria ще съсредоточи усилията си върху разширяване на портфолиото от услуги, включително върху развиване на интерактивния маркетинг, следвайки актуалните тенденциите в сферата на маркетинговите комуникациите в световен мащаб.
Media Planning Group е глобална мрежа, собственост на шестата по големина в света комуникационна група Havas. Компанията е лидер в сферата на медийното обслужване в Европа. В България Media Planning Group предлага интелигентни медийни решения на водещи международни и български марки от 2005 г.

Оригинална публикация

Leave a Reply