Международна изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ

EVENTS.dir.bg

Кога: 14-17 март 2010 г. (неделя-сряда)
Къде: Пловдив, Международен панаир – Пловдив
Достъп: Входен билет
Организатор: Международен панаир – Пловдив и Национална лозаро-винарска камара

Събитието: ВИНАРИЯ събира компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки. Тя е център за обмен на информация, иновации и технологии чрез множеството събития – конференции, семинари, презентации и срещи, включени в деловата програма.

ВИНАРИЯ дава уникални възможности за маркетингови проучвания и презентиране, тъй като осигурява директни срещи с клиенти, конкуренти и бизнес партньори.

Хиляди производители, търговци и ценители на вина и високоалкохолни напитки от над 30 държави идват всяка година на ВИНАРИЯ да правят бизнес или да се насладят на уникални продукти. Впечатляващият дизайн на щандовете и експозициите създава неповторима атмосфера, превръща изложбата в празник.

Най-престижният конкурс, на който се оценяват българските вина и спиртни напитки, са Националните дегустации, организирани от Националната лозаро-винарска камара по време на Фестивала на виното в рамките на ВИНАРИЯ.

На традиционния бал "ВИНО И ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ВИНО" се връчват отличията на Международен панаир – Пловдив “Златен ритон", дипломите "Почетен" и "Вино на годината"; златни, сребърни и бронзови медали.

В търсенето на нови клиенти и пазари участниците във ВИНАРИЯ 2010 ще бъдат улеснени от специалните отстъпки, които предлага Международен панаир Пловдив. С тях разходите за наемане на изложбена площ може да бъдат намалени от 10% до 25% в зависимост от размера на щандовете. Предвидени са и специални бонуси за дългогодишни партньори на панаира, които ще получат отстъпки от 10% и 12%.

Очаква се ВИНАРИЯ 2010 да бъде особено атрактивна заради участието на Република Южна Африка като страна партньор. Тя ще презентира виното, което ще се пие на Световното първенство по футбол догодина.

Засилен е и интересът към изложбата от страна на италианските винопроизводители. Те ще представят по-богата гама напитки в сравнение с 2009 г. на традиционната експозиция „Вкусове от Италия“.

На ВИНАРИЯ 2010 за втори път ще бъде обособен Гурме салон, който ще даде възможности за презентации на производители и вносители на висок клас продукти, свързани с виното – храни и подправки, тютюневи изделия, услуги и аксесоари, специализирани издания. 

За контакти

Даниела Гозманова
тел.: 032/90 22 50 032/90 22 50
факс: 032/90 24 32
E-mail: d.gozmanova@fair.bg

Допълнителна информация: http://www.fair.bg/bg/events/Vinaria010.htm

Оригинална публикация

 

Leave a Reply