Международната ПР агенция Action Global Communications се разраства на територията на Русия като свързва изтока със запада

Action Global Communications Bulgaria I 25.02.2014

Международната верига Action Global Communications се движи на пълни обороти и планира значително разрастване на присъствието си в Русия.

Международната верига Action Global Communications се движи на пълни обороти и планира значително разрастване на присъствието си в Русия. Така Групата се превръща в първата компания за Връзки с обществеността, която поставя началото на мрежа от офиси, обхващаща територията на цяла Русия.

Повече от 40 години Action Global Communications работи в сферата на комуникациите, като се грижи за изграждане и опазване репутацията на своите клиенти и допринася за успешното им представяне. През тези години компанията е изградила своя собствена силна мрежа от клонове в над 46 държави и пазари в региона на Централна и Източна Европа, Средиземноморието, Централна Азия и Средния Изток и Северна Африка. Веригата присъства и в България със собствен офис от 1998 г.

Първият офис на Action в Русия е основан през 2002 г., и бързо се налага като водеща независима агенция с уникално портфолио от международни и местни клиенти. С увеличаваща се мрежа от офиси и кореспонденти в цялата страна, Action се стреми да предлага цялостни и разнообразни услуги, като част от своята стратегия за неразработените пазари.

“Това са вълнуващи времена за нас, тъй като имаме възможност да покрием нови територии, да достигнем до нови публики и да предложим на клиентите ни в цяла Русия наистина всеобхватни комуникационни решения. Русия не е само Москва и Санкт Петербург и именно е необходимо прилагането на по-широк обхват и подход. Вече сме стартирали изпълнението на нашите планове за разрастване и работим по осъществяването на тази своя цел от седем месеца,“ каза Тони Кристодулу, изпълнителен директор на Action Global Communications.

Плановете за втората половина на 2014 г. включват значителното разрастване на Групата Action от Хабаровск и Владивосток в далечния Източен регион на Русия – до Санкт Петербург, Калининград и Новгород в Северозападния регион. Други основни локации ще бъдат Екатеринбург в региона на Уралските планини, проспериращата столица на Казан – Татарстан, индустриалната столица на Уфа – Башкортостан и столицата на Сибир – Новосибирск (третият най-известен град в Русия)

Към днешна дата, Action има опит с осъществяването на успешни проекти в множество руски градове, включително: Санкт Петербург, Ростов на Дон, Краснодар, Владивосток, Уляновск, Улан Уде, Томск и Перм. Новата мрежа ще се състои от офиси и кореспонденти, които ще се разпростират на девет часови зони от Изтока до Запада.

Опитът на международната верига Action Global Communications в областта на интегрираните комуникации включва обслужване на компании и организации от широк спектър индустрии и услуги: туризъм, банков и финансов сектор, ритейл, авиация, технологии, фармацевтична индустрия и услуги в областта на здравеопазването, енергетика, тежка и лека промишленост, автомобилна и транспортна индустрии. Компанията също така съветва институции и неправителствени организации, както и предоставя ефективни комуникационни решения на няколко важни програми на Европейската комисия.

За повече информация:

Action Global Communications Bulgaria:
Tel./Fax: +359 2 9803018; 9803076;
9810686; 9810687
Mobile: +359 888 343 661
E-mail: rossitza.d@actionprgroup.com

Action Global Communications Head Office:
Tony Christodoulou +357 22 818884 or tony.c@actionprgroup.com

 

Leave a Reply