Международно училище по комуникации вече и в България

economic.bg I 1.08.2016

Организират се курсове в зависимост от индивидуалните нужди на клиентите

Международно училище по комуникации – ISOC (International School of Communications) отваря свой филиал в София.
Учебното заведение организира курсове по Публична реч, Кризисни комуникации, Комуникационни умения за бизнес лидери. Ще се предлагат и такива, които са свързани с индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.
Курсовете са предназначени за хора на висши управленски позиции, чието време е ценно, затова материалът е силно профилиран и синтезиран в обучителни модули от 1 или 2 дни. На завършилите се издават международно признати сертификати.
Преподавателите на ISOC са сред водещите международни експерти в съответната област. „Нашите експерти имат дългогодишен опит в различни сфери на комуникациите, консултантската дейност и журналистиката. Всеки от тях е специализиран и в поне още една област – медии, институции или компании от различни сектори на икономиката.
Международните ни консултанти и лектори са доказани професионалисти в Европа и в света. Те работят за компании, правителства и личности, които знаят стойността на професионалната комуникация и я ценят като средство за постигане на високи резултати”, споделя Жени Павлова, медиен експерт, съосновател на Power Lab Pro.
Филиалът в София е третият след тези в Лондон и Дубай. Клиенти на компанията са редица високопоставени личности – от държавни лидери и министри до успешни бизнесмени и специалисти по PR и комуникации.
Освен специализирани курсове, ISOC ще предлага и консултации в сферата на комуникациите. Ще ги осъществят заедно с българския си партньор Power Lab Pro.
Повече информация може да намерите на интернет страницата www.plp.bg, а интереса си към определени курсове може да заявите още сега на office@plp.bg.

Leave a Reply