Милен без Лора в “Здравей, България”, но по-рядко

в. 24 часа | Паола ХЮСЕИН | 2010-02-03 

Прави нов формат само за събота и неделя

Милен Цветков се връща като водещ на "Здравей България", но в събота и неделя.
"Нова тв" ще пусне нов лежерен формат на делничния си блок. Досегашният му водещ е представил проекта си в понеделник следобед и е бил одобрен.
Първото издание се подготвя за 27 и 28 февруари. Предаването в събота ще е от 8 до 10 часа, а в неделя от 8 до 12 часа. Рубриките и през двата дни ще съответстват на характера на уикенда. Рано сутрин ще върви детски блок, вероятно с анимации. Ще има кулинарна рубрика, като в единия ден ще се прави закуска, а на следващия – обяд.
Мон Дьо, Люба Кулезич и проф. Юлиан Вучков също запазват изявите си, но вече при Милен. Водещият ще има и политически разговор – в събота това ще е "Реплика от седмицата", а в неделя ще се обсъжда актуален политически гаф или морален казус.
"Милен остава със свое предаване, което ще пуснем в края на месеца. Още в началото на неговата поява в "Здравей, България" ни беше ясно, че натрапчивите тв формули бързо се изчерпват. Така ще запазим силното му присъствие, но не всяка сутрин", каза програмни-
директор на Нова тв Олга Лозанова.
Новият водещ в "Здравей България" през делниците вероятно ще се появи на екрана в средата на месеца. Диана Найденова от "Челюсти" сигурно също ще получи време сутринта по Нова тв. Сега медията тества сутрешния си блок чрез фокус-групи. Те показват, че хората се интересуват повече от сервизна информация, а тежкото политическо присъствие по това време ги изнервя.

Стр. 40
 

 

Leave a Reply