Милен Цветков се завръща в ефира

в. Труд | Соня СПАСОВА | 2010-04-18

След 3 месеца отсъствие от тв ефира Милен Цветков пак ще буди зрителите от синия екран. От 21 април бившата звезда на Нова тв ще започне да води сутрешния блок на кабелната EBF Икономика тв, похвали се самият Цветков пред "Труд". В петък той подписал договора за новото си работно място. Журналистът ще се изявява в бизнес телевизията в делничните дни между 7 и 9 ч. Сутрешният блок на EBF ще се излъчва и в сайта на Цветков – zanachalo.com.
В същото време Димитър Павлов, който от утре вече няма да води сутрешния блок на Би Ти Ви, готви собствен медиен проект в интернет. В социалната мрежа "Фейсбук" преди време той опипваше почвата дали неговите фенове биха плащали с SMS, за да го слушат онлайн. "Много ми се иска да менажирам радио", сподели той пред "Труд".
От Би Ти Ви обявиха, че Митко ще е водещ на шоу бизнес предаване, което ще стартира през май, където той щял да се чувства в свои води. Пред "Труд" обаче той заяви, че е обиден на телевизията, защото не са му дали достатъчно време, за да се впише в обстановката на сутрешния блок. "Това беше един експеримент, който не бе успешен", каза още той. Същото е написал и във фенстраницата си във "Фейсбук".
В сутрешния блок на Би Ти Ви Павлов изкара по-малко от 2 месеца. След около 2 седмици щяло да стане ясно кой ще го замени на стола до титулярката Ани Цолова в "Тази сутрин".

Стр. 5

Leave a Reply