Милен Цветков вече не води “Здравей, България”

Dnevnik.bg I 2010-01-28

От днес Милен Цветков вече не е водещ на "Здравей, България". Информацията, която "Дневник" научи в четвъртък от източници от "Нова телевизия", пожелали анонимност, по-късно беше потвърдена от Станислава Кунева, PR на "Нова тв". "Работим с Милен по друг проект и той отново ще е на екран. Лора Крумова няма да е сама като водещ, но промените в сутрешния блок, които няма да са големи, ще ги видите в средата на февруари", каза тя. Кунева обясни, че изваждането на Милен Цветков е програмно решение.

По-късно вчера Милен Цветков каза пред "Дневник", че за момента не е ясно дали ще продължи работата си с "Нова тв". Отказа всякакви подробности. В официалната страница на "Здравей, България" във "Фейсбук" се появиха десетки коментари и съобщения по темата. Към 18:20 ч. беше публикувано и съобщение на Цветков: "Нямам какво да добавя към изявлението на "Нова". "Пак там програмният директор Олга Лозанова заявява: "Той прие новината нормално – за него сутрешният блок е отминала фаза в живота му… На 15 февруари зрителите ще видят променения сутрешен блок, а Милен ще влезе в онзи формат, който е най-подходящ за него."

Оригинална публикация

 

2 Responses to “Милен Цветков вече не води “Здравей, България””

  1. oncho Says:

    Temata v stranicata vyv Facebook prodyljava da se komentira. I podpiska za vryshtaneto mu ima : http://www.facebook.com/zdraveibulgaria

  2. tool Says:

    Благодаря за интересната информация

Leave a Reply