Милен и Нова – втора серия на развода

HotNews.bg I 2010-02-05

Разводът между Милен Цветков и Нова телевизия навлезе във втората си част. Вчера из коридорите на медията се разнесе новината, че доскорошният водещ на сутрешния блок си тръгва завинаги. Така вътрешноведомствената сапунка, в каквато се превърнаха отношенията Цветков – Нова, е на път да приключи, научи "Монитор".

Сюжетът "Момчето си отива" се разигра само ден след като от медията обявиха, че Цветков ще прави двучасово издание на "Здравей, България" в сутрешните часове на събота и неделя. Оказа се обаче, че офертата важи само за неделя, а не за двата почивни дни.

Очевидно за устатия водещ този "опериран" откъм ефирно време вариант е неприемлив. Каква е причината за промяната в програмните планове на Нова, остава неизвестно. Не е изключено обаче, в тв интригата да са замесени и двама опосуми.

Става дума за тандема Иван и Андрей, чийто проект "Станция Нова" окупира съботния ефир. А сутрешно шоу на Цветков през уикенда ще е пряка конкуренция на някогашните лица на bTV. Дали това е епилогът на сагата "Милен Цветков – Нова телевизия" е трудно да се прогнозира.

Сериалът им се точи от десет години и за това време двете страни ту се обичаха, ту водеха студена война. За пръв път Цветков беше водещ на "Здравей, България" през 2000 г., когато въведе нов стил на предаването и пусна телефонна линия на живо със зрителите. Впоследствие го махнаха, после пак го върнаха на екран в следобедния пояс с "Часът на Милен Цветков".

Оригинална публикация

Leave a Reply