Мира Добрева – водеща на модна фиеста

в. Седмичен Труд | 06.04.2011

 

Стана ясно, че Мира Добрева ще е новата водеща на задаващата се Модна фиеста Албена. Шоуто, което вече 11 години организира Мариана Аршева в "Албена", ще е от 15 до 19 юни. Ще бъдат показани над 60 колекции от водещи дизайнери в областта на облеклото, бельото и аксесоарите. Топмодели ще показват официални тоалети във вариетето, докато дефилетата край най-атрактивните басейни на комплекса: "Добротица", "Орлов", "Малибу" и новият – "Фламинго Гранд", са за представяне на спортни модели, бански, очила. Този път слоганът на фиестата е only for happy people, същият като на медийния партньор – сп. "Мери".
Водещи на дефилетата досега са били Ди джей Дамян, Мисис България Мариана Маринова, актрисата Яна Маринова, Юлиана Дончева. Тази година Мира ще се появи за втори път на сцената, подкрепяна от Искрен Пецов. Гостите ще се забавляват с игри, конкурси и с изпълненията на Константин, Теодора, Джина Стоева, Кристина Димитрова, дует "Ритон", Силвия Кацарова.
Всяка година модната фиеста започва с конкурс за отслабване. Така ще е и този път – ще има голямо мазане с антицелулитните телове на Орифлейм. Атракцията ще е Диан Христов, който си е избрал за модел Мариана Маринова. Той ще пристигне на фиестата направо от Сао Пауло, където работи като манекен. За 15 юни се завръща от Америка и Ангел Калинов, който от 10 години живее там и се изявява в ревютата на световни дизайнери.

Стр. 3

Leave a Reply