Мира Радева пак е на медийния фронт

в. Труд | 09.11.2010

"Шило в торба не стои" тази народна мъдрост с пълна сила важи за Мира Радева, дългогодишната журналистка от в. "Труд", експерт по здравни и социални въпроси, носителка на куп награди.
Наскоро пенсионирана, Мира се отдаде на заслужена почивка. Но "рахатлъкът" й трая само няколко месеца. Пък и май не беше по вкуса й.
От вчера пълната с енергия Мира Радева пак е на бойното медийно поле – този път като зам. главен редактор на в. "Ретро". За да докаже за пореден път максимата, че както няма бивше ченге, така няма и бивш журналист.
И Мира е във вихъра си едва седнала в новия си офис, вече прави интервюта, реди статии за живия живот, който тя наистина добре познава.
"Където и да отида, "Труд" ще е в сърцето ми – с този вестник е свързан целият ми живот и професионален път", каза вчера новата дама на седмичника "Ретро". Е, това си го знаем. Както знаем, че ще грабне новите си читатели с любопитни истории, заради които я обичаха и читателите на "Труд".
На добър час, Мира! Човек никога не знае кога ще започне отначало. Но пък всяко начало е импулс. Защото животът е пълен с изненади, за които ние не подозираме. Но трябва да ги опишем, нали?

Стр. 23

Leave a Reply