Мтел е любимата марка на българите за пета поредна година

11.07.2014г. I www.mtel.bg/bg

Мтел е любимата марка на българите за пета поредна година

Message body:
За пета поредна година Мтел печели първа награда в категорията „Телекомуникации“ в националната класация „Моите любими марки“. Компанията разби конкуренцията в конкурса, като тази година събра над 8000 гласа. Така за пореден път се утвърди като най-предпочитаният бранд сред телеком клиентите.

Другото отличие, което спечели телекомът, е „Любима марка на българския потребител“ за 2014 година. Мтел събра най-много потребителски гласове от всички участници в хода на кампанията и грабна голямото признание.

В продължение на два месеца интернет потребителите имаха възможността да дадат своя вот в 33 категории. Мтел се нарежда на челна позиция заедно с други утвърдени марки като Samsung, Happy Bar & Grill и други.

Класацията „Моите любими марки“ се провежда от списание “Business Lady” и е единствената по рода си потребителска класация. Тя се провежда за шеста поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат най-много. За разлика от други класации тук няма място за жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин се представя не експертно, а потребителско мнение за бранда. 

Автор:
Мтел

Leave a Reply