Мтел предлага неограничен мобилен интернет с 50% отстъпка и таблети от 1 лв.

Мтел I 16.03.2016

Неограничен мобилен интернет с 50% отстъпка от месечните такси и разнообразие от таблети на цени, стартиращи от 1 лв., ще предложи Мтел на своите клиенти от днес.

Любителите на високите технологии ще могат да вземат плановете Мтел Сърф М, Мтел Сърф L и Мтел Сърф XL на наполовина по-ниска цена. В тях са включени съответно 3 GB, 7 GB и 30 GB трафик на данни на максимална скорост. Промоционалната цена на Мтел Сърф М е 7,45 лв. на месец, Мтел Сърф L струва 12,45 лв. на месец, а най-големият план Мтел Сърф XL може да закупи за 17,45 лв. на месец. Клиентите ще имат и възможност да променят и настройват плана спрямо текущите си нужди, като добавят допълнителен трафик, без това да се отразява на срока на договора им.

В допълнение към промоционалните планове за мобилен интернет, Мтел ще предложи и разнообразие от таблети на достъпни цени. Само за 1 лев месечно с абонаментен план Mтел Сърф XL потребителите могат да вземат функционалния и практичен Alcatel Onetouch Pixi 3. Със същия абонаментен план на промоционална цена от 2,50 лв. на месец се предлага и дизайнерския Huawei Media Pad T1 7 с метален гръб. Елегантният Samsung Galaxy Tab E 9.6 пък може да се купи за 15 лв. на месец с Mтел Сърф XL. Той се отличава с широкия си екран и бързия процесор, които гарантират бързата и безпроблемна работа с приложения и игри.

Промоционалните условия са валидни при сключване на двугодишен договор.
 

Leave a Reply