MTV дебютира в България

www.club.bg| 14.06.2011

Viacom International Media Networks (VIMN), част от Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B) и CITY TV, първата музикална кабелна телевизия в България, обявиха старта на съвместната си работа, която ще представи на българската публика за първи път оригинална MTV продукция само по CITY TV. От 20 юни CITY TV започва излъчването на повече от 200 епизода от най-популярните младежки предавания на MTV.
Риалити предаването на MTV – Парис Хилтън – "Моята най-добра приятелка" ще се излъчва по CITY TV два пъти в седмицата – в понеделник в 21 ч., с повторение в събота в 12 ч. и е само първото шоу от цяла серия MTV предавания, включваща и сериите Laguna Beach – изцяло дублирани на български език за зрителите на CITY TV.
Първият епизод от MTV шоуто, чиито първи епизод ще се излъчи по CITY TV на 20 юни, проследява живота на една жена, която няма нужда от представяне.
Като Момиче Номер 1 на Америка – Парис Хилтън и антуражът й се превръщат в горещите новини на деня. Правото да са в прякото обкръжение на Парис получават само първа класа известни личности като Никол Ричи и Бритни Спиърс, но Парис е решила, че иска Нова Най-добра Приятелка – а тя винаги получава това, което иска!

Leave a Reply