На стаж в M3 College!

M3 Communications College I 2010-03-03

Екипът на M3 College търси своите нови лица! Ако си млад, амбициозен, заинтригуван от PR, но без опит в сферата, със сигурност ще ти е интересно да изчетеш статията до край.

От 1 март екипът на първия лицензиран колеж по PR, маркетинг и комуникации стартира своя стажантска програма. Целта й е да подпомогне бъдещите български PR специалисти да навлязат по-бързо в избраната от тях професия.

Тъй като нашата професия е преди всичко „контакти“, познанството с лицата на българския PR е една изключителна възможност за всеки бъдещ PR специалист.

Кой може да кандидатства за стаж в M3 College?

За стаж в M3 College може да кандидатства всеки, който има желание да стане част от PR в България. С изключително предимство се ползват кандидатите, завършили някоя от програмите в нашия колеж.

Как се кандидатства за стаж в M3 College?

Тъй като M3 College е част от M3 Communications Group, Inc., за нас високите критерии и качественият ресурс са изключителен стандарт. Поради това всеки, който иска да стане част от нашия екип, да изпрати своето CV и мотивационно писмо на адреса на колежа college@m3college.com . Одобрените кандидати ще бъдат извикани на събеседване. Изключителното изискване е владеене на английски език и висока online грамотност.

С каква продължителност е стажантската програма в М3 College?

Според нас два месеца са напълно достатъчни за добиване на обща представа „кой кой е в българския PR“, както и „кога какво се прави“. Наред с всичко останало, два месеца са напълно достатъчни, за да може нашият екип да прецени дали вие сте един истински бъдещ PR специалист. Ако ние се уверим в изключителните ви качества, бихме могли да съдействаме за по-нататъшното ви кариерно развитие в бранша.

Как ще работи стажантската програма в М3 College?

Стажантската програма в M3 College е без времеви ограничения. Изпращайте вашето CV и кандидатствайте при нас. Одобрените ще започват при фиксирана дата, която ще гарантира максимална коректност. Първите одобрени стажанти могат да започнат работа по програмата още през месец март.

Основни задължения на стажантите в М3 College?

- Участие в създаването и реализирането на нашия информационен сайт www.m3college.com. Което, накратко, ще означава – писане на новини, вземане на интервюта от български и световни специалисти по PR и маркетинг.

- Участие в организирането и провеждането на едно от най-атрактивните PR събития у нас – ежеседмичния event PR Thursday.

Оригинална публикация

Leave a Reply