Над 500 гости и любители на добрите вина посетиха WINEBOX PORTFOLIO TASTING

ROI Communication I 23.04.2012

Над 100 различни вина от 20 световни производители се отвориха на WINEBOX PORTFOLIO TASTING.

На 19 април в Гранд хотел София повече от 500 гости на събитието имаха възможност да се запознаят с вина от Франция, Испания, Италия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия и Австралия. Те бяха представени от собствениците и търговските представители на избите, както и от български винени специалисти.
”Организирахме със страхотно желание WINEBOX PORTFOLIO TASTING, за да поговорим за вино, за да опитате новите ни вина и реколти и да откриете непознати сортове, за да се срещнете с най-новите ни производители, които търсихме в последната година за вас, за да задоволим още по-взискателните ви вкусове”, сподели Светла Карабаджакова, организатор на WINEBOX PORTFOLIO TASTING.
Към дегустацията на изискани вина като част от програмата на WINEBOX PORTFOLIO TASTING бе Winebox School Corner. Водещи български експерти като Ефросия Благоева, Яна Петкова, Юлия Костадинова и Любомир Бояджиев, Любомир Стоянов и Димо Димов, Галина Нифору и Сидония Радева, както и Виктория Бенавидес, собственик и уайнмейкър на Bodegas Elias Mora от регион Торо, Испания, споделиха своя опит по време на тематичните винени курсове с любителски характер и отговориха на всички въпроси за вината и за историите зад техните имена.

Медиен партньор на събитието бе DiVino.

Winebox (Уайнбокс) е вносител на вина от над 20 изби от четири континента. Фирмата стартира бизнеса си през 2008 г., когато става официален представител на един от най-известните винени брандове в световен мащаб, лидер в износа на Аржентина, изба Трапиче. Целта на Winebox e да създаде портфолио с големи световно доказани винени производители, които не правят компромис с качеството. За краткото време от 4 години изграждат сериозно портфолио. Устояват и остават верни на първоначалната си идея да представляват винарни без компромис с качеството.
Екипът на WINEBOX благодари на всички посетители и партньори и обещава да превърне WINEBOX PORTFOLIO TASTING в традиция.

Leave a Reply