Най-добрата печатна реклама от света в последната година – II

www.manager.bg I 03.07.2014г. 

 


 

17 кампании с общо 60 реклами се надпреварваха за рекламните Оскари на Фестивала на креативността в Кан, 20 от които ви показахме вчера. Днес ще ви представим следващите 20 отличени с приз в категорията "печатни медии". 

 

Мотото на CVV / Emotional Support Hotline в тази кампания е: "Във всеки самоубиец има човек, който иска да живее." Криейтив екипи събрали действителни предсмъртни писма и реаранжирали думите така, че да носят противоположния смисъл.

Агенция: Leo Burnett Tailor Made, Сао Пауло, Бразилия

 

Фразата: "Виж, каквото искаш да видиш" е стратегически разположена над снимки на животни, които, когато обърнати, се превръщат в други животни. Ранообразието отразява всъдеходния характер на автомобилите на Jeep.

Агенция: Leo Burnett, Париж

Тези закачаливи реклами на Intralot / La Tinka представят промяната на ролята на човек в определени житейски ситуации след печалба от лотарията.

Агенция: Publicis, Лима, Перу

 

"Бодливо", деликатно или експлозивно – настроението ви рано сутрин е непредсказуемо. Една закуска в Макдоналдс ще ви се отрази ободряващо.

Агенция: DDB Tribal, Виена, Австрия

 

 

 

 

 

 

Да излезеш навън и да се наиграеш на воля сред природата е несравнимо по-хубаво от това да се взираш в един екран с часове, твърди в новата си кампания Unilever / Omo.

Агенция: Lowe Виетнам, Хо Ши Мин

 

 

 

 

 

 

 

Доскоро единствените диви животни в Париж бяха статуите. Но, ето че след приключилото наскоро реновиране, Парижкият зоопарк отново отваря врати за посетители.

Агенция: Publicis Conseil, Париж

 

 

Оригинална публикация 

 

Leave a Reply