Най-добрите блогове на 2010 година

сп. PC Magazine | Ерик ГРИФИТ | 21.01.2011

 
Нашите любими всекидневни онлайн четива
 

Няма спор, че ние прекарваме много време във връзка с интернет. И то най-вече за работа – например в четене на блогове. Този тип "изследвания" ни помагат да съставим ежегодния списък на любимите ни блогове. Някои са ви познати, други са съвършено нови. Но общото между тях е, че редовно публикуват интересни материали (или снимки и видеоклипове) за ваша информация и забавление. Тук ще ви запознаем с първата десятка от петдесетте блога, които ни харесват най-много.

1. 1000 Awesome Things

Във Вселената има хиляда изумителни неща и този сайт редовно е на първо място сред тях.

2. All Facebook

Влогът за Facebook, поддържан от MediaBistro, е отличен източник за всякакви новини и коментари във връзка с тази социална мрежа – добри, лоши и странни.

3. Apartment Therapy

Този сайт за мода и домашно обзавеждане е предпочитан от хората, които обитават апартаменти в многоетажни сгради. В него може да намери полезни съвети всеки, който живее в относително малко жилище.

4. Autoblog

Този блог на AOL третира всички аспекти на автомобилите. Той разполага с много журналисти,
които пишат статии.

5. Awful Announcing

Очевидно спортът е легнал на сърцето на слабо компетентните автори на реклами, както личи от видеоклиповете в този блог.

6. Awful Library Books

Докато Google Books работи здраво, за да направи всяка книга достъпна онлайн, Awful Library Books показва книгите, които са направо отвратителни.


7. The Awl

Бивши редактори от сайта Gawker основаха този смешен блог, съдържащ клюкарски новини и поп-култура. Впрочем той е доста търсен.


8. Bleeding Coo
l

Ако смятате, че баровците си нямат собствен блог за клюки, жестоко грешите.


9. A Blog about History

Любителите на историята вероятно ще харесат този блог, пълен със статии и връзки към други уеб ресурси на историческа тематика от цял свят.


10. Boing Boing

Този много популярен блог на тема високи технологии и култура покрива всичко, което може да ви е интересно – от филмите от серията "Завръщане в бъдещето" до снимки на роботи.

Стр. 14

Оригинална публикация

Leave a Reply