Най-добрите печатни реклами през юни

www.manager.bg I 10.07.2014г. 

"Литературата не знае граници" е посланието на тази наистина идейна реклама. Забележете, в долния ляв ъгъл на изобразената книга е посочено Сараево, а в горния десен – Белград. Какво се рекламира? Софийският литературен фестивал.

 

 

Криейтивът по света е наистина забележителен през юни 2014 г., свидетелства фотогалерия с най-добрата печатна реклама от държавите на Adme.ru.

Руските маркетинг наблюдатели представят някои от най-впечатляващите, майсторски изработени илюстрации и визии от летния месец, в който се проведе Международният рекламен фестивал в Кан. Кой знае? Може някои от тези идеи да се впишат в хрониките на събитието през следващата година и да бъдат наградени с престижна награда от някоя от категориите му. 

Съобщенията на тези реклами са лесни за разбиране, а създаването им – сложна и трудна работа, затова смятаме, че заслужават внимание и признание.

Вижте.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Растенията ни правят щастливи. Карат ни да се обръщаме, да се целуваме… Освен това правят бутилките ни." Екологична кампания на Coca-Cola.

 

 

 

 

 

 

 

"Събуди се! Малко, средно или голямо (кафе McCafe)?"

 

 

 

 

 

 

 

 

"Наслади се на свежия въздух!". Реклама на автомобилните климатици Panasonic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ако попитате човека, той ще ви разкаже друго." Кампания срещу домашното насилие на "Амнести Интернешънъл".

 

 

 

 

 

 

 

"Бъдете пример за подражание. Правете красив спорт". Redsorts.sg.

 

 

 

 

 

 

 

"Пирамида на жестокостта. Спрем ли един, всички падат". Кампания на WWF против изтребването на диви животни.

 

 

 

 

 

 

 

Cannon се бори против снимките с мобилни телефони в нова реклама, изтъквайки предимствата на фотоапарата в специални случаи.

 

Отигинална публикация

 

Leave a Reply