Най-голямата социална медия в страната стигна 1 млн. публикации

Svejo.net I 7.02.2011

Дневните публикации в Svejo са над 1500, а потребителите, които ги добавят и отсяват непрекъснато растат.

Най-голямата българска социална медия направи над 1 милион публикации. Огромното количество интересни, полезни и забавни интернет ресурси са добавени в медията от всичките над 50 000 активни потребители. Това съобщиха от екипа на Svejo.net.

Потребителите на сайта ежедневно добавят и гласуват за интересните според тях новини, снимки и видеа от родното интернет пространство. Цялата информация в сайта се генерира и подрежда от svejo общността, на която всеки може да стане член. В медията няма редактор, който да определя новините и събитията. По този начин хората сами подреждат дневния ред на актуалните новини в страната и често могат да намерят позиции и гледни точки, които трудно биха си пробили път в традиционните медии.

Малко повече за Svejo:

Ежедневно в медията се качват над 1500 публикации, които са последвани от над 3000 коментара и 15 000 гласа, които сортират и отсяват публикациите за деня. Според данните на Гемиус (за декември 2010 г.), Svejo е на 13-то място по обхват (reach) в страната и достига до 18,1% от българските интернет потребители.

Leave a Reply