Най-мащабната интернет кампания на полската дипломация стартира едновременно 340 нови уебсайта

United Partners I 17.12.2012

Министерство на външните работи на Полша (www.msz.gov.pl), чрез своите представителства по света, стартира най-мащабната досега дигитална кампания в Полша

Всички 340 посолства и консулства на Република Полша по света се сдобиват с нови уеб портали. Новите сайтове са унифицирани, с нова информационна рамка, по-лесни за навигация, с модерен дизайн и са преведени на 42 езика, включително на китайски, арабски и арменски.
Воден от основното послание на министерство на външните работи на Република Полша: „Да служим на Полша, да градим Европа, да разберем Света”, посланикът на Република Полша в България – Н.Пр. г-н Лешек Хенсел, споделя по повода: “С обновените уеб портали, всички посетители имат възможност да получават сега по-навременна информация за полската външна политика, нашата страна, култура, история, икономика”.
Сред новостите на сайтовете е и наличието на мултимедийна секция с видеа. За първи път, министърът на външните работи на Република Полша, г-н Радослав Шикорски, отговаря във видео на въпроси задавани от потребители.
Новите уеб портали имат и нови адреси. Страницата на дипломатическата мисия на Полша в България е достъпна на: http://www.sofia.msz.gov.pl/bg.
Успоредно с това посолството демонстрира готовност да разговаря с граждани и през социалната мрежа Twitter: http://twitter.com/PLinBulgaria

Leave a Reply