НАЛИВНА БИРА ЗА ДОМА BEERBATOFF

Ралица Едрецова I 16.11.2012

Първата в България търговска мрежа специално за наливни напитки жъне успех

Вече може да откриете специалните ситеми за продажба на наливна BeerBatoff в по-големите търговски вериги във Варна. На разположение на любителите на вкусното и качествено наливно пиво са вече пет щанда за бира. За ваше удобство бихте могли да си набавите любимата наливна бира у дома седейки си в креслото –вече можете да си поръчате любимата биричка и мезе за нея чрез мрежата за доставки до дома и офиса на lakom.bg
Екипът на BeerBatoff се определят като фенове на наливната бира. Изпитвайки липсата й у дома, те решават да предложат на ревностните почитатели на наливната бира възможността да й се наслаждават и в домашни условия. До сега можехме да почръваме наливна бира единствено в заведенията. BeerBatoff променят света на наливната бира с това си начинание. На клиентите се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България. Бирата се сервира пред Вас, опакова се и у дома може да се насладите на качественото питие. В допълнение ще се предлагат и атрактивни бирени мезета към пивото.
Уникалната търговска мрежа за продажба на прясна наливна бира за дома е изключително популярна в редица европейски държави като Чвхия, Литва, Русия. А вече и у нас.
Пилотната част на проекта предвижда до 2012 година да се разкрият 12 обекта за продажба във Варна, а до 2013 – да се предлага наливна бира за дома в цялата страна, като в търговската мрежа ще се предложат над 300 работни места.

Може да откриете наливна бира BeerBatoff в Мол Варна, Мандарин Орбита, Мандарин Владислав, Мандарин 27 юли, Карфур и Пикадили Ян Палах.
В BeerBatoff се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България. Бирата се сервира пред Вас, опакова се и у дома може да се насладите на качественото питие. В допълнение ще се предлагат и атрактивни бирени мезета към пивото.Търговска мрежа BeerBatoff е единствената верига магазини на територията на България, предлагаща наливна бира за дома.

Нашият асортимент се състои от над 30 вида бира, включващ както водещите български марки, така и най-известните в световен мащаб брандове, продукти на пивоварни с вековни традиции в приготвянето на малцови и пшенични пилзени и ейлове. Също така от нашия щанд ще можете да закупите жива бира, избирайки между няколко сорта нефилтрирано и натурално пиво без консерванти, както и редица екзотични бири, предлагащи уникални вкусови качества на база натурални добавки като плодове, шоколад, мед и др.
Технологията на пълнене, която използваме дава възможност за безпенно скоростно наливане в ПЕТ бутилки, процес който се извършва на място, като самото бутилиране става пред очите на клиента. Изповядвайки философията на северните народи за консумация на бирата с морски дарове, ние ще ви предложим неповторими мезета, като сушени рибни деликатеси и прясно приготвени на момента раци и скариди.
Любителите на биопродуктите ще намерят богато разнообразие от слабоалкохолни напитки като сайдер, медовина и др., а за желаещите да утолят жаждата си разполагаме с газирани напитки от изцяло натурални плодови екстракти.
Нашият професионално обучен персонал приветливо ще ви информира за характеристиките на интересуващите ви продукти и компетентно ще ви консултира при избора ви, задоволявайки вкусовите предпочитания и на най-взискателните потребители.

ВКУСНА НАЛИВНА БИРА В КЪЩИ … КАКВО ПОВЕЧЕ МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК

СВЕТЪТ НА БИРАТА НА ЕДНО МЯСТО –BEERBATOFF 

Leave a Reply