Намали с 10

сп. Мениджър | 30.10.2011

Така се казва новата инициатива, която списание "Мениджър" обявява. Ние призоваваме собствениците и мениджърите на големи, средни и малки компании да намалят цените с 10%, 10 лева или 10 стотинки през ноември, декември и януари. Така, надявам се, заедно ще успеем да увеличим потреблението, ще помогнем производството и икономиката да се завъртят на по-бързи обороти.
С тази своеобразна ценова Ваканция Всички ние ще покажем на нашите клиенти, че мислим за тях и разбираме техните затруднения в кризата. Когато българските граждани имат Възможност да купуват по-вече стоки, да си позволяват повече неща, те ще имат усещане за по-голяма стабилност и перспектива.
Участвайки масово в тази инициатива, ние ще покажем, че българският бизнес е социално отговорен, че – напук на мрачните прогнози – може да Влияе положително на процесите, които се случват в държавата.
Убеден съм, че много мениджъри ще харесат идеята и ще я подкрепят. Заедно можем да направим нещо добро за българите, пазара и производството.
Моля Всички Вие, които приемате каузата "Намали с 10" и се присъединявате към нея, да ни пишете на имейл namalislO@manager.bg. За нас ще бъде удоволствие и чест да разкажем за Вашата компания, производство, клиенти и мениджмънт.
"Мениджър" ще намали с 10% цените на рекламата за три месеца.
Очакваме съмишленици!
Желая ви приятно четене!
МАКСИМ МАЙЕР, редакционен директор

Стр. 3

Leave a Reply