NaXex избра Ardency Consulting за своя ПР агенция

myPR.bg I 12.07.2016

Ardency Consulting ще управлява корпоративните комуникации и employer branding на технологичната компания

София, 12 юли 2016 г. – Ardency Consulting, водеща българска консултантска компания в областта на маркетинг и PR комуникациите, беше избрана за PR агенция на международната софтуерна компания NaXex Technological Development.
Стартирайки незабавно, Ardency Consulting ще помага на NaXex в корпоративните комуникации и employer branding с цел изграждането на репутацията на компанията като иновативна технологична компания за софтуерни решения за финансовата и трейдинг индустрия. Ardency Consulting ще предостави на NaXex content marketing и управление на социални медии, корпоративни, C-level и вътрешни комуникации, както и управление на програми за ангажиране на служителите и връзки с медиите.
“Избрахме Ardency Consulting заради техния дългогодишен опит в технологичния сектор, изключителните професионални постижения на екипа на компанията, както и цялостната визия за позиционирането на марката и комуникациите на NaXex. Нашата централа е в България, а екипът ни тук е в сърцето на иновациите за глобалните ни решения. В същото време в България има изключително конкурентна среда за привличане на добри
ИТ специалисти и ние са надяваме това партньорство да ни помогне да утвърдим нашата позиция в страната като отлично място за работа на най-добрите таланти в индустрията.“, коментира Георги Гергинов, изпълнителен директор на NaXex.
“Започваме това предизвикателство, за да помогнем на тази международна компания да управлява предизвикателствата в съвременната технологична индустрия – особено що се отнася до липсата на достатъчно квалифицирани специалисти и специфичните кариерни изисквания на съвременното поколение. Ще използваме всичките си умения, за да позиционираме марката NaXex като предпочитаното място за развитие на успешна
кариера в технологичния сектор.“, добави Ивайло Борисов, управляващ директор на Ardency Consulting.
За Ardency Consulting
Ardency Consulting е консултантска компания за пълно обслужване в областта на маркетинг и PR комуникациите, която предлага на публични и бизнес организации развитие и реализиране на комуникационни стратегии.
Ardency Consulting е водеща българска PR агенция, която предоставя връзки с медии, корпоративни комуникации и маркетинг консултиране на международни и местни лидери като Holcim, Continental, Hewlett-Packard, Oracle, SAP, EMC, Българска Фондова Борса, Atos и много други бизнес организации.
Ardency Consulting е носител на IPRA Golden World Awards в категория "Технологии".
За повече информация посетете www.ardencyconsulting.com

За NaXex Technological Development Ltd.
NaXex Technological Development е дъщерно дружество на Invesus Financial Services Group и водеща технологична компания в България, която предоставя иновативни решения за търговия на международните валутни пазари (FOREX). Успешната платформа PROfit на компанията създава едно уникално преживяване едновременно през настолни компютри, уеб браузъри, смарт телефони и таблети. В момента платформата се използва от хиляди клиенти в цял свят и надеждно обработва милиарди транзакции годишно.
За повече информация посетете www.naxex-tech.com

Оригинална публикация

Leave a Reply