Нетрадиционно…

PR Agency Annettevents I 28.08.2010

За образованието и приятелството

Следвайки модерната тенденция „Размяна на визитки”, варненската консултантска фирма за образование в чужбина – Ms Diamandieva Ltd. събра своите приети в европейски институции студенти на по чаша вино преди път. Основна цел на събитието беше създаване на социални контакти и трайни връзки между заминаващите в чужбина българи. Така младите хора, които ще продължат образованието си в Лондон, Милано, Виена, Лион, Копенхаген, Тилбург, Единбург, Кардиф, Бристол, Бирмингам, Манчестър и др. ще създадат своя българска контактна мрежа, за да обменят информация помежду си и да осъществяват визити с образователни и познавателни цели.

На кандидатстудентска кампания 2010, 87% от българите са предпочели Обединеното кралство, като 8 % от тях Шотландия, а само 13 % са избрали за продължаване на образованието си други европейски държави . Символичен подарък на сбогуване ги провокира с надписа « The world is awaiting you. Go and… conquer it! ».

С това събитие компанията Ms Diamandieva Ltd. не само отпразнува третата си годишнина, но и даде ново доказателство, че работи в съответствие с приетите спогодби за свободно предвижване и образование в Европа.

Leave a Reply