Незабравим тур из Легендите на най-известния международен филмов фестивал в Кан

bWorks I 30.05.2013

Ексклузивни кадри от премиерата на „Великият Гетсби” в Кан и виртуална обиколка на място на събитието представя сайтът на Chivas Regal 25 Легендата на Кан

23 май 2013 г. Chivas Regal 25 зарадва любителите на киното от цял свят с уникалната възможност да бъдат част от кино фестивала в Кан като изживеят от първо лице емоцията на събитието. Единственият по рода си уеб сайт Легендата на Кан /www.chivas.com/cannes/ ни понася към неповторимо пътешествие из света на киното и блясъка на филмовите звезди. Благодарение на виртуалната обиколка, всеки може да се наслади на интерактивни панорамни гледки, улавящи всичко онова, което прави Кан истинска легенда.

Виртуалният тур среща гостите на сайта с уникални кадри от най-известния филмов фестивал в света и предлага ексклузивни снимки от най-горещите точки в Кан, HD видеа и над 100 невиждани кадри от звездните партита зад сцената. Сред тях са и снимки от партито по случай премиерата на нашумялата филмова продукция „Великият Гетсби”, с която преди броени дни бе открит 66-тия международен фестивал в Кан, както и ексклузивни кадри от специалното студио в Chivas House.

Освен с бляскави снимки от червения килим в Кан, посетителите в сайта ще могат да се запознаят и с незабравимите моменти от историята на фестивала и да насочат поглед към звездните места, където се случва най-интересното: Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, the Palais des Festivals, Къщата на Chivas и, разбира се, ексклузивната сцена на Chivas на Croisette.

Сайтът Легендата на Кан не само ни среща с най-интересното от света на филмовите звезди, но и ни направи част от емоцията и неповторимото изживяване на червения килим. С виртуалния тур и чаша Chivas Regal 25 в ръка, всеки може да се потопи в лукса и величието на фестивала.

Посетете www.chivas.com/cannes, за да станете част от Легендата на Кан с Chivas Regal 25.

Leave a Reply