Ники Кънчев призна: “БИГ БРАДЪР е нагласен”

в. Торнадо | Деница АЛЕКСАНДРОВА | 18.12.2010

Съпругата на приморския гларус Здравко неочаквано изместила фаворитът Деси Слава

Съмненията, че реалити форматът "Биг Брадър" е нагласен, съпровождат шоуто още от стартирането на първия сезон преди 6 години. Водещият Ники Кънчев сам публично е признал, че финалът на шоуто се манипулира и победителят се определя от продуцентите, разказаха потресени студенти пред вестник "Торнадо".
По време на лекция в столичен университет, където е поканен да сподели опита си като журналист с кандидат-висшистите, Мистър "Стани богат" шокиращо заявил че във втория сезон на "ВИП Брадър" съпругата на приморския гларус Здравко (първият победител в историята на шоуто) е била предварително нарочена да спечели от продуцента Нико Тупарев.
Припомняме ви, че финалният сблъсък на виповете бе между Христина и фолкпевицата ДесиСлава, като русата дива беше безспорен фаворит на публиката. До последния момент вотът на зрителите убедително водеше в нейна полза, но минута преди избора на победител съобщили в слушалката на Кънчев, че трябва да анонсира името на Христина, разказал пред втрещените студенти самият водещ. Още по време на излъчването на "ВИП Брадър" 3 упорито се говореше, че продуцентите нарочно са избирали кадри, които представят в положителна светлина приморската снаха и злепоставят конкурентките й, а орязвали скандални сцени на пиянство, в които тя ругае наред и буйства.
В момента на обявяването на името на Христина за победител от студиото на Ники Кънчев демонстративно излязоха останалите съквартиранти Катя Евро, Калин Beльов, Маги Желязкова, Азис и Китаеца.
Независимо от това, че беше недолюбвана от зрители и съквартиранти обаче, жената на Здравко грабна голямата награда, с което перото на "Семейство Василеви от Приморско" от бюджета на "Биг Брадър" нарасна с още 100 000 лева.

Стр. 18

Leave a Reply