Николай Бареков: Започнах да липсвам на зрителите

в. Уикенд | Цветана ПЕШУНОВА | 01.10.2010

Николай Бареков се завръща на екран! През седмицата той бе представен на колектива на Тв 7 като един от новите началници в медията. В най-скоро време ще го видим и като водещ на честотите на амбициозния канал. Свързахме се със знаменития журналист и той ни даде подробности за трансфера си.

- Г-н Бареков, вече сте част от екипа на Тв 7. Как се стигна до този трансфер?

- Получих предложение от ръководството на телевизията преди година и половина – още докато бях водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Тогава отговорих, че искам да си дам известно време почивка от телевизията и да се посветя на собствения си бизнес. Сега обаче започнах да липсвам на зрителите. Това последното го казвам в кръга на шегата.

- Ще продължат ли да съществуват вашите интернет сайтове?

- Да, сайтовете ще продължат да си работят на същите обороти, както досега. Всичко около тях върви много добре. Дори трябва да си призная, че се учудвам на добрите резултати и посещаемостта им. От шест месеца не съм се бъркал в редакционната работа. Отивайки в Тв 7, ще взема двама-трима души от сайта bnews.bg с мен.

- Какви ще бъдат задълженията ви в Тв 7?

- Поемам доста голям ресор – новините, публицистиката, актуалните предавания, сутрешния блок, операторите и дори шофьорите.

- Ще ви видим ли като водещ в телевизията?

- Поел съм такъв ангажимент. До месец рубриката "На Барекадата" ще бъде в Тв 7.

- Ще си имате ли екранна партньорка?

- Да. Тепърва ще се подбира екипът,

- Кой ще бъде първият ви гост в студиото?

- Поставил съм си цел моите събеседници в студиото да бъдат амбициозни политически лидери. Ще започна с Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев…

- Отказахте ли се да емигрирате в Америка?

- Не, само ще поотложа във времето. Америка я чувствам като втора родина. Тя е убежището ми в трудни за мен моменти. Обичам САЩ.

- Появи ли се вече друга жена в живота ви?

- Не. Искам дебело да подчертая, че не съм се разделил със съпругата си заради друга жена. При очертаващата се моя заетост в телевизията е добре, че ще разполагам с повече "семейна" свобода. Не мисля, че нормална жена ще ме търпи, когато ще съм зает почти денонощно с работа. Освен водещ ще съм и мениджър в Тв 7. Целта ми е да се наложи каналът и съм убеден, че ще я постигнем в кратки срокове.

- След като ще сте толкова ангажиран, ще ви остава ли време за сина ви?

- За детето винаги ще имам време. Няма нещо или някой, който да ме отдели от сина ми. Може да не спя с дни, но ще обръщам нужното внимание на малкия.

Стр. 24

Leave a Reply