Николай Бойков спечели приза “Млад мениджър на годината”

Expert.bg I 23.01.2014

Николай Бойков, управляващ директор на All Channels Communication Group, бе избран за „Млад мениджър” за 2013 г. Наградата му бе връчена снощи от фондация „Еврика” на церемония в Националния политехнически музей в София.

Николай Бойков е роден през 1978 г. Завършил е бакалавърска степен по философия в СУ „Свети Климент Охридки”, придобива и магистърски степени по философия и връзки с обществеността. Има специфична експертиза в областите дигитален маркетинг и PR.
Бойков е част от екипа на All Channels вече 10 години. През 2009 г. оглавява All Channels | PR, а от 2011 г. досега е управляващ директор и член на Борда на директорите на All Channels Communication Group. Като част от мениджърския екип на компанията той има ключова роля за ефективното планиране и управление на развитието й.

Една от причините за това Николай Бойков да бъде изключително високо ценен от екипа на All Channels е именно неговата активна ангажираност както с процеса на работа, така и с проблемите на служителите в компанията. Управляващият директор на All Channels е инициатор и на голям брой организационни промени в структурата на агенцията, довели до усъвършенстване качеството на нейните услуги спрямо различни показатели – бизнес ефективност, интегриран подход при по-кратки срокове, по-качествени продукти и по-висока печалба.

All Channels Communication Group е един от лидерите на комуникационния пазар в България вече единадесет години. All Channels Communication Group предоставя пълен цикъл от комуникационни услуги на едни от най-големите международни и български марки, както и на неправителствени и правителствени институции. Компанията е единствената българска комуникационна агенция с 13 международни награди, над 20 международни номинации и десетки национални награди и признания.

Наградата "Млад мениджър" се присъжда ежегодно от основаването на Фондация „Еврика” през 1990 година. Конкурсът е за ръководители до 35 години с доказани качества за предприемчивост, комуникативност, аналитично и перспективно мислене, креативност. Сред носителите на приза през годините са: Саша Безуханова, управител на Хюлет Пакард за България; Теодор Милев, управляващ директор на „Майкрософт България”; Иван Киров, акционер и изпълнителен директор на „Киров”, Райна Миткова-Тодорова – управител на „ЕОС Матрикс”; Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply