Нов сутрешен блок ще буди слушателите на програма “Христо Ботев”

в. Дума | 30.09.2013

Екипът на програма "Христо Ботев" на Българското национално радио е подготвил за слушателите си нова изненада. От тази сутрин в ефира на радиото ще се завърти нов сутрешен блок, който има амбицията да дава един различен старт на деня. "Нашият ден" е предаването, което ще предложи на слушателите си едно различно събуждане, категорични са от БНР.
Две радиодвойки ще се редуват през седмица да водят сутрешния блок между 6 и 10 ч.
Всеки делничен ден аудиторията на предаването ще чува гласовете на Мария Костова и Теодор Иванов или Мария Христова и Александър Райчев. Култура, икономика, политика, новини от трудовата борса, гласове от Златния фонд на радиото, радиосериали, анализ на най-важните събития, дискусии и много музика ще направят деня интересен още от самото му начало, обещават от радиото.
Между 10 и 11 ч. от понеделник до четвъртък сутрешният блок на програма "Христо Ботев" ще продължава с новия проект "Нашият ден практично". Предаването ще бъде посветено на проблемите в бита и техните решения, които ще бъдат разглеждани както сериозно и експертно, така и забавно. Водещи са Светла Милчева и Любомира Константинова. Петъчният час от 10 до 11 ч. е запазен за вече добре познатата марка "Законът и Темида". Гласът на Анелия Торошанова ще продължи да разчита на слушателски интерес с правните казуси и съвети, които предлага.

Стр. 5

Leave a Reply