Нова тв би окончателно шута на Нико Тупарев

www.blitz.bg | 20.03.2011

Това съобщи пред “Труд” новата изпълнителна директорка на медията Светлана Василева.

Тя лично е гледала част от историите, които се случват в Къщата, но това не е бил нейният формат.
Турските сериали също са загубили мястото си в праймтайма на Нова тв, смята Василева.
Наесен имаме намерение да продуцираме български сериали, разкри изпълнителната директорка. Каква ще е темата и кой ще бъде продуцент още не е ясно, но е сигурно, че няма да бъдат сапунки, а по-скоро от т. нар. американски тип сериали, които ще вървят в най-гледаното време. Със сигурност вече няма да излизаме срещу Би Ти Ви едновременно с танцувален или певчевски формат, както се случваше досега, категорична беше Василева.
През април по Нова тв ще тръгне и кулинарно предаване, в което няма да има просто рецепти, а ще се показва готвенето като лайф стайл. Продуценти са “Нова студио”, които преди време правеха първия вариант на предаването на Иван Звездев по Би Ти Ви.
Възможно е да има промени и в часа на излъчване на “На 4 очи” с Цветанка Ризова (в момента то е от 17,45 ч в неделя). “Това е по-леко предаване, което може да върви по-рано през деня”, смята Василева.
По повод слуховете, че “Шоуто на Иван и Андрей” може да падне от екран, Василева уточни, че със сигурност Нова тв ще продължи договора на двамата зевзеци. “Единствено може да променим формата на тяхното вечерно шоу с такъв, който е по-подходящ за тях”, добави шефката на медията./БЛИЦ

Оригинална публикация

 

Leave a Reply