NovaPlay и NovaNews

Нова телевизия, Клуб нюз | 08.07.2012

Семейството на Нова си има рожденик NovaPlay отбеляза своя двугодишен празник на бизнес закуска в компанията на топ рекламодатели и колеги. От старта на новата медияпрез 2010 г. потребителите нарастват лавинообразно. Сайтът може да се похвали с над 25 млн. гледания на видеоматериали и над 16 млн. посещение. NovaPlay е първата легална безплатна видеоплатформа у нас.
Маринела Димитрова, директор „Нови медии и дистрибуция” в NovaPlay: NovaPlay се превърна в една изключителна атрактивна онлайн видеоплатформа за развлечения, забавления на зрителите на Нова телевизия.
В него неограничено може да гледате всички продукции на Нова телевизия по колкото пъти си пожелаете. Най-хубавото е, че вече няма значение къде се намирате. Можете да бъдете с любимите си тв водещи и герои без значение дали сте на плажа, на ски или просто пийвате с приятели.
Маринела Димитрова: Ние имаме готовност да започнем с нашето приложение за мобилни устройства, за смартфони, което ще бъде факт буквално до дни.
NovaPlay не спази традицията и вместо да получи подаръци поднесе на своите гости атрактивни изненади. Трима щастливци, изтеглени с жреби, получиха ваучери за реклама в медията. Любимият сайт не беше единственият виновник за сутрешното тържество.
Маринела димитрова: Другият повод, за който сме събрали всички тези хора е стартът на един нов новинарски сайт, който се казва NovaNews, и сме изключително щастливи да го представим на широката аудитория. Той също ще бъде факт до дни. Всъщност това е едно допълнение към телевизионните канали на Нова телевизия, тъй като ние разполагаме с един изключително добър ресурс от журналисти, от видеоматериали, от ексклузивно съдържание, което съответно искаме да споделим с хората.
Днес информацията е по-ценна от всичко, а бързият достъп до най-актуалните новини е неизменна част от динамичното ежедневие. Най-удобното е, че вече можем да се забавляваме и информираме не само чрез телевизията, но и чрез модерните онлайн платформи и телефонни приложения. 

Leave a Reply