Новият брой на списание GoodFood излиза утре

PRESS.dir.bg I 25.01.2011

На цели 100 страници и чрез 112 изпробвани от екипа рецепти, GoodFood се отдава на страстта си към сладкото и любовта, и носи повече топлина на трапезата.

Списание BBC GoodFood България празнува любовта и сгрява трапезата ви!

Февруарският брой на престижното кулинарно списание излиза утре!

На цели 100 страници и чрез 112 изпробвани от екипа рецепти, GoodFood се отдава на страстта си към сладкото и любовта, и носи повече топлина на трапезата.

За да помогне на читателите да превърнат „Св. Валентин” в незабравимо преживяване, списанието предлага изпитани менюта и истински кулинарни шедьоври, с които те да сътворят истинско „влюбено” парти.

В студените зимни дни, GoodFood носи топлина на трапезата с порция сгряващи ястия, приготвени от най-актуалните за сезона продукти. Специалната селекция от 5 невероятно вкусни супи, ще изненада почитателите на списанието, а в рубриката „Модерният вегетарианец” те ще открият свежи идеи, с които да попълнят менюто си.

Голямо внимание в броя е отделено на любимите изкушения – сладкишите.

GoodFood България разкрива рецептата на уникалното бананово парфе с крокан на световнопризнатия кулинар Гордън Рамзи, а само няколко страници по-напред, читателите ще открият и най-изтънчените въздушно-леки десерти.

И още:

Ценни свежи идеи от фризера – лесни и разнообразни ястия, които могат да се замразят на индивидуални порции;
Здравословни и бързи рецепти – истинско улеснение за заетата жена в края на работиния ден;
Северен полъх – Скандинавието разкрива всичките си тайни на страниците на GoodFood България;
Предизвикателството за всеки кулинар – миди „Сен Жак” – стъпка по стъпка от шеф-готвача Евгени Петков и продуцента на новия български филм „Тилт” – Борко Чучков – за романтиката в живота му и киното.
Празникът на виното също не е забравен – фокус върху него на страницата за кухненска техника и аксесоари… и още деко идеи и много сърцато настроение.

Списание GoodFood е най-престижното кулинарно списание, в което гостуват най-известните световни майстори готвачи и се предлагат най-актуалните, здравословни и лесни ястия, преплетени с най-големите шедьоври на гастрономията. Лусозното издание има изключително атрактивен формат и цена от 4.50 лв., които го правят лидер на пазара за кулинарни списания.

В България GoodFood се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC Knowledge, F1 Racing, HELLO!, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

Оригинална публикация

Leave a Reply