Новият PARI.BG

в. Пари | Христо ЛАСКОВ | 2010-03-29

Екипът на в. "Пари" ще поднася всяка минута най-важната бизнес информация на читателите си, като следва най-новите тенденции в уебтехнологиите

Промените

На първо място сред промените е подобрената визия на сайта. Повече снимки и графики са най-малкото, което можем да направим, за да улесним читателите си при поднасянето на информацията, необходима за бизнеса и личните им финанси и инвестиции.
Информацията за движението на водещите индекси на Българската фондова борса, както и най-популярните валути вече се вижда в удобен графичен вид още със зареждането на pari.bg. Ако все пак искате още по-задълбочена информация за случващото се на родния капиталов пазар, то вашето място са секциите Инвеститор и Пазари.
Не може да че споменем, че целият екип на в. "Пари" се включва активно в списването
и на сайта, което означава повече и съответно по-качествени информации за вас, нашите читатели. Самите те ще бъдат ясно структурирани в съответните тематични рубрики като Недвижими имоти, Свят, Технологии и т.н.

Вестникът

Освен промени по сайта решихме да предоставим и самия вестник в удобен за четене онлайн вариант. Абонатите ни вече могат да следят и хартиеното издание, което е налично както във Flash, така и PDF формат. Всъщност всеки може да опита напълно безплатно новия уебпривкус на в. "Пари" само срещу регистрация на pari.bg. Срещу нея получавате безплатно 14-дневен абонамент за онлайн изданието ни, достъпно от всяка точка на света и от всеки компютър.

Блогове

Едно от свежите нововъведения в сайта са блоговете на журналистите от в. "Пари". Повечето от нас ще представят своята гледна точка по събитията от България и света на blog. pari.bg. Паралелно с мненията на авторите от в. "Пари" ще можете да следите и коментари на водещи имена от света на бизнеса и финансите.
И не на последно място – за читателите ни, чийто роден език не е българският, сме предвидили и секция с английски новини, която също се ъпдейтва в реално време.
Всичко това можете да намерите на pari.bg. Приятно четене!

***

Анкета

Харесва ли ви новата визия на в. "Пари" в интернет?
Споделете вашето мнение на pari.bg. Пак там се надяваме да получаваме гледната точка на вас – читателите ни – по различни проблеми, касаещи бизнеса или инвестициите ви. Разчитаме на вашите мнения от първо лице, единствено число, които после да използваме в материалите си.
***
Последни новини
Всеки ден и дори всеки час екипът на в. "Пари" ще ви поднася най-важната информация, свързана с бизнеса ви онлайн. Най-важните според редакторите ни информации ще бъдат изнесени на по-предни позиции и илюстрирани по подходящ начин, за да може читателите ни да не губят излишно време в търсене на информацията, която им трябва.
***
Вестникът
Ако искате да четете в. "Пари", но не ви се Занимава с хартия – няма проблем. В. "Пари" вече е онлайн във Flash и PDF формат, а ако не сте наши абонати – тествайте удобствата на онлайн изданието ни безплатно за 14 дни!
***
Блогове
Едно от нововъведенията в сайта ни са блоговете на журналистите на в. "Пари". На blog.pari.bg можете да следите най-актуалните събития, пречупени през призмата на авторите на вестника.
Филипа Радионова
Много важно данъците

Стр. 24

Leave a Reply